Dag 4 in het ziekenhuis

Dag 4
Vannacht heb ik redelijk geslapen. Ik heb ontdekt dat ik op mijn rechterzij kan slapen, heerlijk. Ik ben geen rugslaper en heb dat al 2 nachten noodgedwongen gedaan. Rond 01.30 uur wel wakker geworden van de nieuwe buurman die overgeplaatst werd naar een 1-persoonskamer en daarna lekker geslapen tot 05.30 uur. Naar de wc gegaan, maar op de terugweg viel ik weer bijna flauw. Veel pijn, dus geprobeerd om snel bij mijn bed te komen. Eenmaal ik bed voelde ik me flink beroerd. de verpleegkundige komt controles doen en mijn bloeddruk is laag, 90/50. Ik ga maar slapen, dan voel ik me niet zo beroerd. Als ik na een uurtje wakker word, voel ik me een stuk beter.
Ook vandaag maar op bed wassen en aankleden, dan spaar ik energie voor de rest van de dag. Wil straks wel weer even naar buiten.
Om 10.30 uur komen Cecilia, Chantal en Destiny op bezoek. Ze halen een rolstoel en we gaan lekker naar buiten. Beneden komen we Janneke tegen. Lekker een uurtje in het zonnetje en dan naar weer boven.
IMG_20170528_113522
Na de lunch komen Ozz, Tatjana en Graciella langs. Ik heb een lekker verwenpakket gekregen. Omdat het geen bezoekuur is en we een paar mensen op zaal hebben die beroerd zijn, gaan we lekker naar buiten.
IMG_20170528_162258
Ze nemen me mee naar beneden en we gaan lekker in het zonnetje zitten. Ze hebben trek in een ijsje. Lekker! Dus naar binnen om een ijsje te halen en daarna weer lekker in het zonnetje zitten.
pixlr_20170528162918838
Na een uurtje gaan ze weer weg en doe ik een dutje.
Om 17.00 uur komt René. Ik wacht op mijn eten, dan kunnen we daarna nog lekker naar buiten. Helaas is het vandaag weer niet goed gegaan in de keuken. Gisteren kreeg iets anders dan ik had besteld en vandaag weer. Ik neem later vanavond wel een cracker of iets.
We gaan naar beneden, want René moet ook nog eten. Daarna weer lekker naar buiten. De derde keer vandaag, heerlijk! De pijn was weer nadrukkelijk aanwezig, dus ik heb voordat ik naar beneden ging extra pijnstilling gevraagd. Die begint te werken. We hebben lekker nog een uurtje in het zonnetje gezeten en mij ogen begonnen af en toe al dicht te vallen. Ik ben helemaal rozig.
Boven eerst maar een tukje gedaan, want ik ben kapot.
Daarna nog lekker serietje gekeken op Netflix en een crackertje gegeten. Nu lekker slapen en dan morgen hopelijk echt naar huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s