Echo in de spaarrekeningput

Afgelopen woensdag ben ik bij Axel’s Bikeshop in Heerhugowaard geweest.

Nadat ik vorige week mijn schoenen was vergeten, zodat ik de hele dag op sokken rond liep op kantoor, besloot ik dat ik motorlaarzen wilde die ik gewoon aan kan houden. Na een zoektocht op google, vond ik deze het leukst en bij Axel waren ze ook nog eens leuk geprijsd.
Daarnaast zocht ik een jeans van kevlar, voor korte stukjes op de motor (zoals naar het werk) of als ik bij iemand langs ga. Dan hoef ik niet mijn textiel pak aan. Deze broek zat als gegoten en ik heb hem gekocht.

In de auto naar huis belde ik René over mijn aankopen en dat ik ook nog een hele mooie jas had gezien. Deze had ik laten hangen omdat ik vond dat ik al genoeg geld had uitgegeven. René adviseerde me echter om om te keren en die jas te gaan halen. Tja, dat laat ik me 1x zeggen. Plankgas terug naar de winkel en die jas opgehaald.

Hieronder mijn nieuwe aanwinsten:

Deze diashow vereist JavaScript.

Vandaag waren bij de open dag van Axel. Er was van alles te zien en doen. Mijn instructeur was er ook, dus even gezellig bijgekletst.

René vond in de uitverkoop een leuk paar motorsneakers en een jas.
Ik heb mezelf een nieuwe helm laten aanmeten, want als ik op de snelweg rij heb ik het gevoel dat mijn helm ieder moment kan afwaaien.

Ik had een HJC helm en ben nu overgestapt naar een Shoei GT-Air. Deze zit veel beter (hallo hamsterwangen), als ik praat zitten mijn wangen steeds tussen mijn kiezen. Zo horen ze dus te zitten! Ook de vormgeving vind ik mooi.

Al met al een rib uit ons lijf, haha! Vakantiegeld goed besteed. Dure hobby hoor, dat motorrijden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s