Happy 2017!

Lieve lezers, ik wens iedereen een fantastisch 2017! Gelukkig nieuwjaar!

Wij hebben een ontzettend leuk Oud en Nieuw feest gehad bij vrienden in Culemborg. ’s Middags zijn we richting Culemborg gereden, waar we een heel leuk Bed&Breakfast, Lots4you, hadden geboekt, zodat we niet midden in de nacht naar huis hoefden te rijden. Lots4you ligt aan de Lek. Helaas konden we dit niet zien, omdat het erg mistig was.

We hadden onze fietsen meegenomen, in de hoop dat we nog een leuk rondje konden fietsen, maar helaas, er was weinig te zien met de mist. Wel was het handig om te fietsen naar het centrum, waar onze vrienden wonen, hadden we ook geen parkeerprobleem.

Het feestje begon om 20.00 uur. Het hele huis was versierd en de stemming zat er meteen goed in. Iedereen had hapjes meegenomen.

De avond startte met een pub quiz. We werden verdeeld in teams en het ging hard tegen hard. Als je het antwoord wist moest je op een buzzer drukken en er zaten fanatiekelingen bij. Na drie rondes had het team waar in zat gewonnen. Nu moest er uit ons team ook 1 winnaar overblijven. Hiervoor deden we het Ik Hou Van Holland Spel. Dat is leuk! Hoe sneller het tikkertje gaat, hoe zenuwachtiger je wordt en hoe minder je kunt nadenken. Maar uiteindelijk kwam ik als winnaar uit de bus en ik ging naar huis met de eerste Pub Quiz troffee!

Na de quiz was het bijna 00.00 uur. De glazen werden gevuld en om 00.00 werd er geproost. Daarna naar buiten, want de mannen hadden vuurwerk. Helaas was het nog steeds erg mistig, waardoor je het vuurwerk niet goed kon zien.

Na het vuurwerk veranderde de huiskamer van onze vrienden in een disco en hebben we gedanst tot 04.00 uur.

Wat heb ik genoten en gelachen! Ik zeg, volgend jaar weer zo’n Oudejaarsavond.

 

img_20170101_002402

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s