Wandelen over de Krommeniedijk

Met een clubje van de wandelgroep hebben we vandaag de Krommeniedijk belopen. Een prachtige wandeling van 15 kilometer. Wat is het daar mooi!

Deze foto maakte ik aan het begin van de wandeling, toen het nog een beetje mistig was.

img_20161030_092720

De Krommeniedijk is vrij rustig om op te lopen. Af en toe kom je fietsers of andere wandelaars tegen, heel soms een auto, maar een groot deel is ook niet voor auto’s toegankelijk. Echt heerlijk.

Onderweg kwamen we langs Rustpunt Woudpolder. Deze rustpunten zitten door heel Nederland. Deze is te vinden bij een oude boerderij. Er staat een klein tuinhuisje, met daarin een senseo apparaat, een waterkoker, servies, koekjes. Je mag alles zelf zetten en pakken en je mag een donatie doen. Als je klaar bent was je zelf af en ruim je alles weer op. Wat een heerlijk plekje om even rustig te zitten.

De eigenaren van de boerderij waren heel vriendelijk. Maakten tijd voor een praatje. Ze hadden eigenlijk een Bed&Breakfast willen beginnen, maar door werk kon dat niet. Dit vonden ze een leuke middenweg. Wel mensen over de vloer, maar niet aan huis gebonden. Als je gebruikt wilt maken van het toilet, dan kan dat, als ze thuis zijn, anders heb je even pech.

Er lag een een cache bij dit Rustpunt, die hebben we meteen even gelogd.

img_20161030_140253

Nog een paar foto’s:

img_20161030_135754

img_20161030_135444

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s