Smoothie time!

Morgen ben ik jarig en een van mijn cadeaus is al binnen: de Nutribullet. We hebben een blender, maar die maalt naar mijn mening niet goed genoeg en er blijven vaak stukjes in zitten. Na veel goede verhalen te hebben gelezen over de Nutribullet heb ik die (onder andere) gevraagd voor mijn verjaardag. Hij staat al te schitteren op het aanrecht!

img_20160925_185020

Waarom smoothies?
Omdat ik een maagverkleining heb kan ik niet zoveel groente en fruit eten. Door smoothies te drinken krijg ik ongemerkt meer fruit en groente binnen en dus ook meer vitamines. Een smoothie is een vitamineboost en zit vol antioxidanten. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de zogenaamde groene smoothies: smoothies met fruit en groente. Smoothies met alleen fruit vind ik vaak te zoet. Bij een groene smoothie geeft de fruit juist het zoetje en de groente geeft de groene kleur. Banaan en avocado geven je smoothie een heerlijke romige smaak.

Pas wel op met smoothies waar meerdere stukken fruit in zitten: ongemerkt krijg je een hoop calorieën binnen door de fruitsuikers. In sommige smoothies gaan wel 4 of 5 stuks fruit. Dat eet je normaal toch ook niet op een dag? Ik niet tenminste.

De voorbereidingen voor de smoothies voor komende week zijn al getroffen. In de vriezer liggen zakjes met: spinazie, stukjes banaan, aardbeien en blauwe bessen. Morgen zakje uit de vriezer, in de Nutribullet en hoppa: een verse, ijskoude smoothie.img_20160925_175148

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s