Teamuitje Texel

Vandaag stond het teamuitje op het programma. Een collega kon er niet bij zijn in verband met vakantie. Vanmorgen om 08.30 zaten we op de boot naar Texel.

Het werd een spannende ochtend want een van onze collega’s gaat ons helaas verlaten en zij kreeg als afscheidscadeau een parachuteprong. Vet stoer dat ze die uitdaging aan ging! We waren er al op tijd, maar moesten wachten tot vlucht 3. Zenuwen, ook bij de rest die niet ging springen.

Kijk onze topper! De Hollands Kroon kernwaarden vertrouwen en lef heeft ze zeker ten uitvoer gebracht.

FB_IMG_1470768004591

Foto gepikt van Sandy

Na de parachutesprong was het tijd om het eiland te verkennen op de Solex. In het begin was het even wennen met het loshalen van het motortje, het stuur dat snel omklapt, het gas geven en het remmen, maar daar gingen we hoor! In een rijtje achter elkaar aan.

pixlr_20160809205433442

Vanuit De Cocksdorp ging we naar de vuurtoren. Dat ging een heel stuk sneller dan wandelend in apri haha!
Je rijdt een stukje langs het wad. Heel mooi. Het was helder weer, dus we konden Vlieland zien liggen. Bij de vuurtoren aangekomen hebben we lekker geluncht bij strandpaviljoen Faro2.

Je kunt niet naar Texel zonder een stop te maken bij Labora, de ijsboerderij. Voor mijn collega’s de eerste kennismaking en die was geslaagd, geloof ik. Ook de melkrobots vonden ze leuk om te zien.

Van daaruit zijn we richting de Slufter gereden. Allemaal de hoge trap op om een glimp van de Slufter op te vangen. Helaas was er geen tijd om een stukje er door heen te wandelen. Want we gingen al weer in volle vaart richting Den Burg. Den Burg, zo’n leuk stadje! Klein, knus, leuke terrasjes, leuke winkeltjes. Ik geniet er altijd van. Na lekker rondgestruind te hebben was het tijd om de Solexen terug te brengen.

Daarna hebben we bij Paal 17 nog een lekker drankje gedaan.

IMG-20160805-WA0006

Na het drankje was het helaas al weer tijd om het mooie Texel te verlaten. Het was een hele gezellige dag, met zon, bewolking en een klein buitje.

Bedankt meiden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s