Het spoor even bijster…

Gisteren postte ik al een stuk op mijn Instagram account.

Ik ben het spoor een beetje bijster. Sporten heb ik nooit leuk gevonden. Van huis uit heb ik het niet meegekregen en ik vind niks voor langere tijd leuk. Meestal gaat een sport na een tijdje vervelen en dan ga ik kijken naar wat anders.

Ik heb een jaar lang krachttraining gedaan, 3 a 4 keer in de week. Ben in augustus eerst op eigen houtje gestart, bij Basic Fit. Ik deed maar wat. Oefeningen die ik leuk vond deed ik vaak. Oefeningen die ik lastig vond of helamaal niet begreep liet ik links liggen. In oktober ben ik gestart met Personal Body Plan. De schema’s gaven me houvast en ik liep niet meer met mijn ziel onder mijn arm door de sportschool.

Na mijn gastric bypass operatie in januari had ik gehoopt dat in combinatie met sporten en minder eten de kilo’s zouden verdwijnen. Maar niks van dat gebeurde. Ik viel in de eerste maand 5 kilo af en daarna zat ik zo vast als een huis. Nu 6 maanden later ben ik bijna 7 kilo kwijt. Ook dat komt mijn motivatie voor het sporten niet ten goede. Dus ik sport nu even niet. Niet in de sportschool tenminste. Ik wandel wel mijn rondjes. En ik kijk naar de Olympische Spelen. 😛
In september start ik met Zumba in Alkmaar bij Esther Verbiest. Dus nu neem ik het er even van.

13923381_1629944417318912_6044029055691130239_o

Wil jij ook meedoen? Ik denk dat Esther nog wel plek heeft!

2 gedachtes over “Het spoor even bijster…

 1. Heleen zegt:

  Hoi Lucy, ik vind het zo waardeloos dat je niet afvalt! Ik kan me helemaal voorstellen hoe frustrerend dat is. Zeker omdat ze zeggen dat het begin het belangrijkste is en de stap om zo’n operatie te doen zo groot is. Balen dat ze verder ook niets kunnen vinden waar het aan zou kunnen liggen. Moeilijk om er dan achter te komen waar het aan ligt en wat je zou kunnen veranderen om wel af te gaan vallen. En dan is ‘verplicht’ sporten natuurlijk helemaal niet leuk.
  Heel veel succes en ik blijf je volgen!

  Like

  • Lucy Beugeling-Ramos zegt:

   Lief, dank je wel!
   Het is inderdaad super frustrerend om iedereen die na mij is geopereerd zoveel kilo’s af te zien vallen en zelf niet verder te komen. Maar goed, het is niet anders en het gaat met onsjes per maand, dus wie weet haal ik mijn doel nog wel.
   Jij ook succes en ik blijf jou natuurlijk ook volgen! xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s