Gran Canaria zomervakantie 2016

We zijn weer terug van het prachtig eiland Gran Canaria, waar we 8 dagen lang hebben genoten van zon, zee, boulevard, eten en elkaar.

We hadden een auto gehuurd, die op het vliegveld al klaar stond. We zaten in een klein appartementje: beneden woonkamer en keukentje en boven 1 slaapkamer en een klein badkamertje met bad/douche en wc. En een heerlijk terrasje, waar we ’s ochtends onze ontbijtjes nuttigden.

Dit jaar niet veel wandelingen door de natuur gemaakt, zoals vorig jaar op Tenerife, maar wel veel langs het strand gelopen op de boulevard. En we hebben een bezoek gebracht aan de prachtige botanische tuin vlak bij Las Palmas. Megagroot, met zoveel verschillende bomen en planten, heel mooi.

De eerste avond hebben we heerlijk gegeten bij Dua Bapa, het Indonesische restaurant van René zijn om. Dit restaurant zit in de Cita in Maspalomas. Wij hadden een rijsttafel voor 2 personen, zalig.

IMG_20160623_213555

We waren vaak te vinden bij Playa del Ingles en bij Playa de las Meloneras, een wat sjiekere buurt. Lekker shoppen, een drankje op een terras, voetbal kijken op grote schermen op het plein.

En het was best wel apart om een collega tegen te komen, zo ver van huis, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s