Lotgenotendag bariatrie Slotervaart

Vanmorgen ben ik al vroeg op pad gegaan naar Amsterdam, naar de lotgenotendag die wordt georganiseerd vanuit het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam. Deze dag is voor iedereen met een gastric bypass of gastric sleeve. Je hoeft niet in het Slotervaart geopereerd te zijn. Ze hebben ook aparte lotgenotenavonden voor mensen die wel in het Slotervaart zijn geopereerd.

Het was een leerzame dag, die begon met een gezamenlijke bijeenkomst met info over vitamines en de rest van de dag kon je je inschrijven voor workshop over bijvoorbeeld plastische chirurgie, sporten, eetstoornissen, het belang van eiwitten bij een gastric bypass, ect.

Daarnaast waren er in de hal standjes met Bolero limonade, sieraden, kleding, make up, nagestyliste. En er was een fotograaf bij wie je gratis foto’s kon laten maken. Leuk om te zien dat diverse mensen dit al een aantal jaren doet. Zo gaaf om te zien hoe ze veranderd zijn in de die tijd.

Maar het aller, allerleukste was dat ik een oud klasgenootje van de Mavo tegenkwam. Gewoon 25 jaar later en elkaar meteen herkennen. Zo leuk! Lekker bijgekletst en meteen Facebookvriendjes geworden. Zo kunnen we elkaar weer volgen in onze afvalstrijd.

IMG_20160416_161748.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s