Symphonica in Rosso

Al bijna een jaar geleden had ik met 2 collega’s kaartjes gekocht voor Symphonica in Rosso en gisteren was het dan eindelijk zo ver.
De vorige keer Symphonica was al weer 10 jaar geleden in het Gelredome in Arnhem. Nu lekker dicht bij huis in Ziggodome.

We waren lekker op tijd in het Ziggodome. Met veel pijn en moeite heb ik een verklaring geregeld waarin staat dat ik mijn eigen eten en drinken mag meenemen omdat ik pas geopereerd ben. Wordt er niet eens naar gevraagd, haha!
Onze jassen hadden we in een kluisje gepropt en na muntjes en vervolgens drinken te hebben gehaald gingen we op zoek naar onze stek. We hadden redelijk goede plaatsen op de eerste rij van de tweede ring en keken zo over het veld. Geen hoofden voor ons, fijn!

Het voordeel dat we hadden van deze late voorstellingen en dat we nummers te horen kregen van het nieuwe album, dat in november uit is gekomen. Die heb ik inmiddels grijs gedraaid, dus lekker meezingen.
Er waren ook veel gasten bij dit concert, waaronder Frank Boeijen, Matt Simons, O’G3NE en nog een paar anderen. Voor mij sprongen Matt Simons en Frank Boeijen er echt uit, wow, genieten!
De sfeer, het publiek, de lichtshows, de dames hangend in de doeken, prachtig!

Zo’n avond duurt altijd veel te kort dus het was veel te snel naar mijn zin weer afgelopen. Gelukkig gaf Marco aan dat hij niet 10 jaar wil wachten met de volgende Symphonica, hopelijk duurt het niet al te lang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s