Hoe gaat het nu? #1

Inmiddels is het 2,5 week geleden dat ik ben geopereerd en het gaat goed.
De eerste dagen vond ik alles eng. Drinken ging met hele kleine slokjes en ik at met een theelepeltje mijn kwark, yoghurt en soep.
Na een week mocht ik weer vast voedsel eten. Mijn eerste beschuitje met smeerkaas smaakte heerlijk.
Nu, weer een week verder eet ik alles weer. Gelukkig verdraag ik tot nu ook alles. En ik mag ook alles, waarbij ik wel probeer om mijn keuzes qua voeding zo gezond mogelijk te houden.

Ik ben ook weer begonnen met wandelen. De wandelclub houd ik nog niet bij, want op woensdag lopen we 10 km. Vandaag ben ik met de bus naar het koffiepunt gegaan en daarna ben ik mee terug gelopen. Was toch ruim 5 km. Daarna was ik helemaal kapot, maar het begin is er en ik ga het rustig opbouwen. Ik merk wel dat mijn conditie hardhollend achteruit is gegaan. Pffff…ik kwam thuis en kon gelijk naar bed. Ik ben erg moe, merk ik.
Maar aan het eind van de dag zat ik zelfs op 9 km. Best een beetje trots op mezelf.

IMG_20160211_001421
In de sportschool ben ik nog niet geweest. De adviezen variëren van 3 tot 6 weken geen zware dingen tillen en ik doe krachttraining met best wat gewicht, dus heb besloten dat nog 3 weken te laten rusten. Tot die tijd lekker wandelen en misschien wat cardio in de sportschool.

Vanmiddag hebben we een korte sessie gehad met de diëtiste om te kijken hoe het na de operaties is gegaan en hoe het met eten en drinken gaat. We zitten allemaal op de goede weg, met hier en daar wat huiswerk.

Qua gewicht: ik ben nu ruim 2 kilo kwijt. De diëtiste gaf aan dat het nu nog niet zo snel gaat omdat mijn lijf alles vasthoudt om te herstellen, maar zodra ik helemaal hersteld ben gaan de kilo’s verdwijnen. Daar houd ik me dan maar aan vast.

2 gedachtes over “Hoe gaat het nu? #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s