Het is bijna zo ver. Op naar Lucy 2.0

Gisteren hebben we met de groep het voortraject afgesloten. Zes weken lang zijn we volgestopt met heel veel informatie. Over je lifestyle nu en hoe je dat na de operatie aan moet/kunt pakken. Over sporten, dat je moet doen wat je leuk vindt, omdat je het anders niet vol houdt. We hebben ook met de groep al samen getraind. Daarnaast veel psychologische begeleiding, want dit traject is echt geen makkie, mocht iemand dat denken. En natuurlijk veel informatie over de operatie. Wat gaan ze doen en hoe moet je daarna leven.

Al met al heel veel info, goede gesprekken en een leuke groep. Dat is altijd maar afwachten.

11 januari ben ik gestart met het pre-dieet. 14 dagen voor de operatie moet je starten met shaken, met als doel om nog zoveel mogelijk af te vallen voor de operatie. Dit is om de lever te verkleinen. De lever ligt over de maag heen en hoe kleiner hij is, hoe makkelijker ze tijdens de kijkoperatie bij de maag kunnen.
Naast het shaken mag ik 1x per dag fruit en een opkikker bouillon en ik mag onbeperkt groente eten. ’s Avond eet ik een bord vol met gewokte of gegrilde groenten. Echt honger heb ik niet, maar shaken is echt niet mijn ding.

Volgende week maandag is het zo ver. Dan word ik geopereerd. Met 4 anderen van mijn groep. De week erop volgen de andere groepsleden.

En dan gaat het pas echt beginnen. Op naar Lucy 2.0!

Geplaatst in: Home

2 gedachtes over “Het is bijna zo ver. Op naar Lucy 2.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s