Personal Body Plan

Gisteren heb ik een bericht gepost over dat ik volgende maand ga starten met Personal Body Plan. Mijn facebookpagina en instagram account zijn ontploft van de leuke en motiverende reacties, geweldig! Dank jullie wel!

Wat is Personal Body Plan? Het is een online traject. Je krijgt voedingsschema’s, sportschema’s en wordt gecoacht op meerdere gebieden. In mijn geval vind ik het veranderen van mijn gedrag qua eten en sporten het belangrijkst. Het traject duurt in ieder geval 6 maanden en je krijgt een eigen coach toegewezen. Elke 4 weken (en bij de start) stuur je foto’s in van jezelf. En je geeft je metingen door. Zo kun je elke 4 weken je progressie bekijken en bijsturen.
Ook stuur je foto’s in van wat je eet en drinkt, zo kan je coach precies zien of je goed gaat of dat er dingen veranderd moeten worden.

De afgelopen 2 maanden heb ik veel mensen gevolgd op Instagram die PBP doen en de resultaten zijn echt goed. Ik zal geen dun dennetje worden, maar afvallen en wat strakker in mijn vel zitten, moet wel lukken. Daar ben ik van overtuigd. Ik heb er zin in!

Ik moet nog wel even geduld hebben. Tot die tijd volg ik mijn eigen schema’s of schema’s die ik van anderen heb gekregen.

pbp

3 gedachtes over “Personal Body Plan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s