Weer een update

Vorige week 4 keer naar de sportschool geweest. En het is nog steeds goed vol te houden. En volgens mij vind ik het ergens ook wel leuk worden. Dat had ik echt niet van mezelf gedacht en daar ben ik best trots op. Daarnaast heb ik woensdag een wandeling gemaakt van 11 km met wandelgroep.

Het weekend was een echte uitdaging. Ik had vriendinnenweekend in Winschoten. Deze weekenden hebben we een paar keer paar, maar door omstandigheden was dit voor mij pas de eerste keer. We waren met z’n drietjes in Winschoten bij een vriendin thuis. Dat ging vroeger altijd gepaard met taarten bakken, lezen, sieraden maken en veel kletsen, maar gelukkig zijn we tegenwoordig allemaal op de gezondere toer en is het bakken van al die lekkernijen minder aan de orde. Geklets hebben we wel veel, want we hadden elkaar een hele poos niet gezien!
Voordat ik naar Winschoten vertrok, heb ik me eerst nog een uur uitgeleefd in de sportschool.

Zaterdag hebben we tussen de buien door even geshopt. ’s Middags zijn we gaan lunchen bij ’t Stadshuys in Winschoten, waar ik een heerlijke zalmsalade heb gegeten. ’s Avonds hebben we sushi gegeten bij Yugo in Haren. Dit was mijn tweede keer bij Yugo en het is daar goed toeven. Vriendelijk personeel en lekkere sushi.

unnamed (2)
Zondag hebben we rustig ontbeten en rond 12 uur ben ik weer huiswaarts gegaan. Op de Afsluitduik ben ik gestopt bij ’t Monument om foto’s te maken van de wolkenluchten. Zo mooi!
Wolken

Al met al een heerlijk weekend mijn mijn vriendinnen. Helaas ontbrak 1 vriendin. Zij woont op dit moment in de buurt van Londen. Gelukkig is ze er het volgende meidenweekend wel bij en dat is al over 7 weken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s