Diary week 35

Deze week is ook voorblij gevlogen!

Zaterdag was mijn zoon jarig. 20 jaar alweer! Hij vierde het dit keer niet voor de familie, maar alleen voor vrienden. Het was mooi weer, dus ze konden lekker in de tuin zitten.

Zondag zijn we naar de verjaardag van een vriendin geweest. Het was geen doorsnee verjaardag: het was een ontbijt/brunch/high tea. Iedereen had wat te eten meegenomen. Supergezellig! Mooi weer, kussens in het gras. Leuk idee!
’s Middags zijn we naar de Sail Out in gaan kijken. Wij zaten langs het kanaal in Beverwijk. Het was in de middag nog mooi weer, dus we zaten heerlijk in het zonnetje. Het duurde wel ontzettend lang voordat de eerste boten voorbij kwamen, dus de volgende keer gaan we toch iets meer richting Amsterdam.

collage_20150823202628676

Maandag=sportdag. Om 06.45 uur richting de sportschool om een uurtje te knallen. Gezellig met René. Maandag benen gedaan. Het gaat steeds beter en ik heb er ook steeds meer plezier in (ja, dat had je een maand geleden niet gedacht he, toen ik riep dat ik noooooit meer naar een sportschool zou gaan).

Daarna naar kantoor. Het voordeel van ’s morgens sporten is de energiekick die ik er van krijg, heerlijk! En ik hoef er niet meer de hele dag tegen aan te hikken.

’s Avonds nog een klant voorzien van nieuwe gellak en daarna lekker op de bank. Ik ben helemaal in to Instagram op het moment. Ik volg veel foodbloggers en fitnessmeiden. Ik haal daar veel inspiratie uit.

Vandaag werk ik gedeeltelijk thuis. Ik moest voor een overleg naar kantoor en daarna thuis weer lekker verder werken. Ik ben zo blij met Het Nieuwe Werken! Om 17.00 uur weer een uurtje naar de sportschool. Nu een uurtje armen trainen.

Woensdag=weegdag en woensdag=wandeldag.
’s Morgens om 8 uur naar de consulente. Ik was weer 1,9 kilo afgevallen. Omdat ik zoveel sport gaat mijn spiermassa achteruit. Mijn consulente is hier mee eens en daar besluiten we dat het beter is dat ik ga afbouwen met Cambrigde. Omdat ik op de dagen dat ik sport een avondmaaltijd eet zoals in de eetweek, mag ik meteen door met week 2 van de afbouw. Dit houdt in dat ik nog 2 Cambrigdeproducten per dag neem, een avondmaaltijd van 350 calorieën en een eetmoment van 150 calorieën.
Ik vind het heel spannend! Ik ben nu 11 kilo kwijt en ik hoop dat het afvallen doorzet tijdens de af/opbouw.

Na het wegen snel naar de verzamelplaats voor het wandelen. Dit keer staat een rondje Geestmerambacht op het programma. Als we 6 km hebben gelopen heb ik al het gevoel dat het er 15 zijn en ik ben niet de enige. Dit komt waarschijnlijk door het een hele diverse wandeling is: asfaltpaden, bospaadjes, gras. Wel erg leuk. We maken een tussenstop bij Molen De Gouden Engel in Koedijk. Een erg leuk plekje om een kopje koffie te drinken. Bij de molen is ook een winkeltje, waar je biologische groenten kunt kopen en allerlei andere gezonde producten.

IMG_20150826_124339

Na de wandeling haast ik me naar de kapper om mijn haar weer te laten knippen en kleuren.

’s Avonds heb ik een proefles bokszaktraining gedaan bij SanaFit in Heerhugowaard. Dat was lekker! Ik ben nu aan het dubben of ik 1x in de week dit er bij ga doen bij Sanafit of dat ik weer terug ga naar AS Family. Dan kan ik op vrijdagavond samen met René naar kickbokzaktraining. Maar ik ben een Weegschaal he? Moet er nog even over nadenken. Voor de krachttraining blijf ik bij Basic Fit, omdat ik daar ’s morgens om 7 uur kan sporten. De andere sportscholen gaan om 08.00 of 08.30 open en dat red ik niet met mijn werk.

Donderdag=sportdag. Om 7 uur staan René en ik weer in de krachthoek. Weer een uur lekker getraind en daarna naar ons werk.

Vrijdagochtend eerst uitgeslapen en daarna nog een uurtje naar de sportschool geweest. Toen mijn tas gepakt voor het weekend, want we gingen voor een familieweekend naar camping De Achterste Hoef in Bladel (BR). Mijn schoonmoeder staat hier elk jaar 5 weken en dit was de tweede keer dat er een familieweekend is. We hadden gelukkig prachtig weer! Vorig jaar hebben we veel regen gehad en het koud. We hebben lekker gewandeld, gefietst, geluierd, heerlijk gegeten, goede gesprekken gevoerd bij het kampvuurtje en hard gelachen.

collage_20150830185246367 collage_20150831185851259_20150831185959460

IMG_20150830_184653IMG_20150830_213648

Geplaatst in: Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s