Weekoverzicht week 34

Afgelopen weekend zijn we een weekend weggeweest. Dit hadden we een tijdje terug gewonnen via Vakantieveilingen. Het was maar 1 overnachting, dus we hebben begin vorige week nog een extra nacht bijgeboekt.

Een paar dagen van te voren de weersvoorspellingen bekeken en het zag er (op zijn zachts gezegd) niet goed uit.

Voor zaterdag werd nog een weercijfer van 6 gegeven, maar zondag kreeg een 3 en maandag een 5, met 95% kans op regen.

Zaterdag hadden we nog redelijk weer. Het was wel zwaar bewolkt en het zag er dreigend uit. Toch hebben na het inchecken nog fietstocht van 30 km gemaakt. We hebben wel wat spatjes regen gehad, maar het zette gelukkig niet door. Een mooie tocht langs 3 dorpjes. Vooral Eefde was leuk. We kwamen langs de sluis waar net boten in en uit gingen. Wel interessant om te zien hoe dat in zijn werk gaat.

’s Avonds zijn we naar Deventer gegaan. We hebben heel gezellig en lekker gegeten bij Grand Café Samen. Later op de avond kwam mijn facebookvriendin Ineke nog even gezellig langs. Zij woont in Deventer en het was al meer dan een jaar geleden dat we elkaar gezien hadden. Lekker bijgekletst onder het genot van een kopje thee.

Aan het einde van de dag best trots op deze 2 plaatjes.

Zondag en maandag heeft het aan 1 stuk doorgeregend. Dag en nacht. Echt niet leuk meer. Dus de lange wandelingen en fietstochten die we hadden willen maken, gingen niet door.

Zondag hebben we vooral in de lobby gehangen van het hotel en allerlei info opgezocht over krachttraining. Hebben we de dag toch nog nuttig besteed. 😉

’s Avonds hebben we weer in Deventer gegeten, bij sushirestaurant New YuMe. Erg lekkere sushi. We hebben de gefrituurde hapjes dit keer laten liggen. Eigenlijk mocht ik ook geen sushi, maar we waren echt down van het rotweer, dus we hebben onszelf lekker verwend.

Maandag regende het nog steeds/weer toen we wakker werden. Spullen ingepakt en in de auto gezet, daarna uitgecheckt en rustig ontbeten. En toen weer richting huis. Het was al laat op de ochtend, maar wat een drukte op de weg!

Ondertussen nog een stop gemaakt bij Ikea in Amersfoort voor een kastje voor in de badkamer dat ik al een tijdje wilde hebben.

Toen we thuiskwamen hebben we ons omgekleed en zijn we lekker gaan sporten. We hadden er van het weekend zo veel over gelezen en gezien, dat we er ook echt zin in hadden om de diverse oefeningen nu zelf te gaan doen. Voor deze workout stonden de benen op het programma. Het was een zware training, maar het ging goed! Rene maakte een filmpje van de deathlift.

Dinsdag gewerkt en aan het eind van de middag weer de sportschool ingedoken voor een stevige workout. Helaas regende het nog steeds, dus ’s avonds nog een rondje om heb ik niet gedaan.

Woensdag=wandeldag. Om 9 uur verzameld en toen met een aantal auto’s naar De Woude gereden. Ik rij hier vaker langs en weet dat daar een pontje ligt, maar ik heb nooit geweten daar een heel klein eiland ligt, met 160 bewoners. Wat een prachtig stukje natuur! We hebben heerlijk gewandeld. Het was nog erg bewolkt, maar toen we aan het eind van de wandeling op een terras aan het water aan de koffie zaten, brak het zonnetje door. Genieten!

’s Avonds nog een rondje gelopen door Heerhugowaard, samen met mijn dochter.

En de stappen weer ruimschoots binnen!

En vanmorgen voor het wandelen gaan wegen bij de consulente: -1,5 kilo. En dat na de sushi van afgelopen weekend. Ik ben tevreden!

Donderdagochtend 06.20 uur…de wekker, pfffffff…

Maar als ik er eenmaal uit ben is dat gevoel meteen over. Hup, sportkleding aan en met Rene richting sportschool. Vandaag armen, borst en rug aangepakt. Lekker hoor!

Daarna de rest van de dag thuis gewerkt.

Op dit moment twijfel of ik door moet gaan het Cambrigde Weight Plan. Ik sport zoveel, dat ik echt te weinig binnen krijg en ik zou het erg zonde vinden als dit ten koste gaat van mijn spiermassa.

Vrijdag gewerkt. Op tijd naar huis en meteen door naar de sportschool. Benen getraind, maar ik had niet  genoeg energie, dus na ruim een half uur richting huis. Eind van de middag gezellig geborreld en gegeten bij een van de dames van onze wandelgroep. Wat een lol hebben we gehad! Heerlijk avondje!

En nu…weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s